2645023865 Άγιος Ιωάννης, Λευκάδας
 
 
 
 
 
ΛΕΥΚΑΔΑ
Villa Nikol | Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα Άγιος Ιωάννης Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι από τους πιο  γοητευτικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Η εύκολη προσέγγισή της από την Αιτωλοακαρνανία μέσω  πλωτής γέφυρας, την έχει κάνει στις μέρες μας, ιδιαίτερα δημοφιλή.

Τα αμέτρητα αξιοθέατα, οι απέραντες κατάφυτες εκτάσεις, οι εντυπωσιακές παραλίες, οι γραφικές ακτές, η παραδοσιακή αρχιτεκτονική των οικισμών, η σύγχρονη τουριστική υποδομή και τα γνωστά ως «πριγκιπονήσια» γραφικά νησάκια στην ανατολική ακτή, αποτελούν σημαντικούς πόλους έλξης για Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

Η πόλη της Λευκάδας που είναι και η πρωτεύουσα του νησιού συγκεντρώνει πολλά και σημαντικά αξιοθέατα. Ανάμεσά τους βρίσκονται τα ερείπια της αρχαίας Λευκάδας, στα οποία συγκαταλέγονται υπολείμματα του θεάτρου και του τείχους.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Οι δημοφιλέστερες παραλίες της Λευκάδας
Πόρτο Κατσίκι, Κάθισμα, Εγκρεμνοί, Μύλος, Πευκούλια, Μύλοι, Αμμόγλωσσα κ.α.


ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑ
Η παραλία του Αγ. Ιωάννη βρίσκεται σε απόσταση ανάσας από την πόλη και ανήκει στη Γύρα. Είναι τόσο κοντά που κάποιος μπορεί να κάνει ένα τέλειο διάλειμμα για να χαλαρώσει στη μοναδική θέα που προσφέρει το μέρος. Τα νερά έχουν γαλαζοπράσινο και τυρκουάζ χρώμα, που σε κάνουν να θες να μπεις στη θάλασσα χωρίς δισταγμό.

Τα τελευταία χρόνια στη παραλία του Αγίου Ιωάννη διοργανώνονται πρωταθλήματα Kitesurfing με αποτέλεσμα η παραλία να είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο που ασχολούνται με τα συγκεκριμένα αθλήματα.

Στον Άγιο Ιωάννη επίσης θα βρείτε ταβερνάκια και καφετέριες για να απολαύσετε το γεύμα ή τον καφέ σας ατενίζοντας το Ιόνιο πέλαγος.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνετε κράτηση ή για οποιαδήποτε απορία
σχετική με τα δωμάτια και διαμερίσματά μας.